اگر صاحب کسب و کاری هستید حتماً تابهحال متوجه اهمیت محیط کار در شیوه فعالیت و فعال بودن اعضای تیمتان شدهاید. اگر هم به تازگی کسب و کارتان را شروع کردهاید حتماً میدانید که اولین قدم قبل از هر چیز پیدا کردن محیطی حرفهای و متناسب با نوع فعالیت شماست. حالا مهمترین سؤالی که ذهن صاحبان مشاغل را در این باره به خود مشغول میکند این است که چطور میتوانیم محیط کارمان را با حداقل هزینه به یک فضای زیبا، منظم و پویا تبدیل کنیم؟ پاسخ ساده است، انواع پارتیشن اداری همان چیزی است که شما به آن نیاز دارید!
نمیدانیم تا چه اندازه در این باره اطلاع دارید اما خوب است بدانید که در حال حاضر پارتیشنبندی از نظر زمان اجرا، زیبایی و صرفه اقتصادی بهترین راهکار برای بازسازی و طراحی اختصاصی فضای کار محسوب میشود. شما میتوانید به وسیله انواع پارتیشنهای اداری فضای کارتان را در زمان بسیار کمی به یک فضای متفاوت، زیبا و پرانرژی برای تیمتان تبدیل کنید.
اما سوال مهم این است که در میان انواع پارتیشنهای موجود کدام مورد برای محیط کار مناسبتر است؟ ما تصمیم داریم در ادامه این مقاله با بررسی انواع پارتیشن اداری بهترین مورد را برای استفاده در محیط کار به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
پارتیشنبندی شیوهای کم هزینه برای استفاده حداکثری از محیط!
پارتیشن یکی از مرسومترین نظمدهندهها برای فضاهای کاری در سراسر جهان است. یک دیوار موقت که طرحهای مختلفی از آن برای زیباتر شدن و همچنین تقسیمبندی در فضاهای کاری به کار میرود. چوب، شیشه و فلز از مواردی هستند که میتوان برای ساخت پارتیشنهای اداری استفاده کرد.
هدف کلی از نصب پارتیشن این است که از حداقل فضا حداکثر استفاده را ببرید. البته به کارگیری پارتیشن در فضاهای اداری کاربردهای دیگری هم دارد. امروزه طرحهای جالب و خلاقانهای از انواع پارتیشنهای اداری در بازار موجود است که هرکدام از آنها متناسب با سلیقه و نوع کاربردتان میتوانند بهترین انتخاب برای محیط کار شما باشند. مدلهای متنوع از این پارتیشنها علاوه بر تقسیمبندی و ایجاد فضاهای خصوصی در محیط کار به عنوان دکور، عایق صدا و زیباسازی محیط هم کاربرد دارند.
خوب است بدانید که هر پارتیشن با توجه به جنسی که دارد برای استفاده در یک فضای خاص کاربرد بیشتری پیدا میکند. حالا چیزی که در این باره اهمیت دارد این است که بدانید کدام نوع پارتیشن برای استفاده در محیط کار توصیه میشود؟
پارتیشنهای ام دی اف
یکی از مرسومترین انواع پارتیشن اداری پارتیشنهای چوبی و ام دی اف هستند. این نوع پارتیشن از لحاظ مقاومت و استحکام انتخاب خوبی برای محیطهای مختلف کاری است. سطح صاف آن قابلیت روکشکاری و رنگآمیزی را برایتان فراهم میکند و از این لحاظ انتخاب مناسبی است. پارتیشنهای ام دی اف عایق نسبتاً خوبی در برابر صدا هستند اما نمیتوان گفت که از پخش صدا را به طور کامل جلوگیری میکنند.
از طرفی عایق بودن این نوع پارتیشن در برابر نور، تاریک شدن فضا و افت سطح انرژی کارکنان را به دنبال دارد، همچنین عدم امکان نظارت بر کار اعضای گروه آن را برای استفاده در فضاهای کار تیمی به یک انتخاب نامناسب تبدیل کرده است.
این موارد در مورد پارتیشنهای ام دی اف با پروفیل آلومینیومی هم صدق میکند. با این حساب میتوان گفت این دو گزینه علی رقم زیبایی، مقاومت و عایق نسبی در برابر صدا نمیتوانند بهترین گزینه بر استفاده در محیطهای کاری باشند.
پارتیشن شیشه و ام دی اف
اگر به هر دلیلی برای استفاده از پارتیشنهای ام دی اف در دفتر کار خود اصرار دارید، بهتر است به جای آن به سراغ پارتیشنهای شیشهای با فریم ام دی اف بروید. در این نوع پارتیشنبندی اسکلت و فریم پارتیشن با چوب ام دی اف انجام میشود و کاربرد شیشه تنها در پرکردن قاب پارتیشن است. این نوع پارتیشنبندی شیشهای که در فضاهای اداری به وفور دیده میشود علاوه بر زیبایی امکان اشراف بر محیط خارجی و نظارت مدیران بر فعالیت اعضای تیم را هم تا حدودی ممکن میسازد.
این توصیفات در مورد پارتیشنهای شیشهای با پروفیل آلومینیومی هم صدق میکند و تنها تفاوت در میزان هزینه و وزن آنهاست. پارتیشنهای شیشه و آلومینیوم سبک تر هستند و جابجایی و نصبشان سادهتر است.
پارتیشنهای شیشهای
و اما یکی از متداولترین و کاربردیترین انواع پارتیشنبندی در فضاهای اداری پارتیشن شیشهای است؛ که علاوه بر عایق بودن در برابر صدا، زیبایی ظاهری، سبک و کمهزینه بودن با ایجاد دید کافی و نور مناسب فضا را برای پیگیری کارهای تیمی مناسب میکند.
پارتیشن شیشهای باعث میشود تا کارمندان با علم بر این که نوع فعالیت و عملکردشان زیر نظر مستقیم مدیران قرار دارد با دقت، کیفیت و نظم بیشتری مشغول انجام کار خود باشند. با وجود این نوع پارتیشنبندی اعضای تیم همواره فعال میمانند و بررسی نحوه عملکرد هریک از اعضا به راحتی امکانپذیر است. علاوه بر این تعامل میان اعضای گروه در چنین فضایی بیشتر است، عدم تمرکز به حداقل میرسد و درنتیجه ارتقای سطح بهرهوری را به دنبال دارد. پارتیشنهای شیشهای دوام بالایی دارند، زیبایی و جلوه خاصی به محیط کار شما میبخشند، صرفه اقتصادی دارند و با روشنایی بخشی به اتاقهای کار انرژی کارمندان را بالا نگه میدارند.
پارتیشنهای شیشهای میتوانند به شکل تک جداره یا دوجداره باشند. پارتیشنهای تک جداره سبک هستند و به راحتی جا به جا میشوند. این نوع از پارتیشنهای شیشهای ظاهر سادهای دارند و تنوع زیادی هم در آنها دیده نمیشود. در عوض قیمت آن به نسبت پارتیشنهای دوجداره ارزانتر است.
پارتیشن اداری دوجداره مقاومت بیشتری به نسبت انواع تک جداره دارند و هزینههای خرید و نصبشان هم از انواع تک جداری بیشتر است. در عوض این نوع از پارتیشن شیشهای تنوع ظاهری زیادی دارد و برای جذب مشتری و زیباسازی محیط انتخاب بسیار مناسبی هستند. پارتیشنهای دوجداره بهترین عایق در برابر صدا هستند درنتیجه استفاده و به کارگیری آنها در دفاتر کاری که اعضای تیم آن نیازمند تمرکز بالا هستند بسیار توصیه میشود.
حالا با توضیحاتی که در بالا داده شد شما بگویید که بهترین نوع پارتیشن اداری برای دفاتر کاری شما کدام گزینه است؟