پارتیشن اداری تمام شیشه گزینهای عالی برای دفاتر مدرن
وقتی قرار است برای بهینهسازی فضای کارتان تصمیمی بگیرید با گزینههای مختلفی روبرو میشوید. اجرای عملیات ساختمانی یکی از راهکارها برای تفکیک محیط اداری و افزایش فضای کار است اما زمانبر بودن و پرداخت هزینههای سنگین این عملیات برای انجام در محیطهای کاری و به خصوص دفاتر اجارهای منطقی نیست.
در چنین شرایطی راههای اصولی و بهتری هم وجود دارد، پارتیشن بندی همان راهحل منطقی، اصولی و مقرونبهصرفه ایست که برای بهینهسازی محیط دفاتر کاری پیشنهاد میشود. در این میان پارتیشن اداری تمام شیشه از بهترین گزینههاست. چرا؟ در ادامه این مقاله از شیشکس با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چرا باید این روش را برای پارتیشن بندی فضای کارتان انتخاب کنید.
چرا پارتیشن اداری تمام شیشه را انتخاب کنیم؟
کمبود فضای اداری و عدم امکان اجاره یا خرید دفتر بزرگتر از معضلاتی است که مدیران یک مجموعه با آن دستوپنجه نرم میکنند. پارتیشن بندی راهی کمهزینه، آسان و بیدردسر برای افزایش فضا و بهینهسازی محیط دفاتر اداری است تا اعضای تیم بتوانند در این فضای جدید با حفظ حریم خصوصی خود در محیطی پویا به کارشان ادامه دهند.
برای سالهای طولانی پارتیشنهای چوبی و آلومینیومی جز پرکاربردترین انواع پارتیشن بندی در ادارات بودند اما هر دو این پارتیشنها نقصهایی داشتند که باعث میشد احساس نیاز به نوع کاربردیتری از پارتیشن بندی همواره وجود داشته باشد.
پس از ظهور پارتیشن اداری تمام شیشه که ظاهر مدرنی به دفاتر کار میبخشید از محبوبیت پارتیشنهای چوبی و آلومینیومی کاسته شد. این نوع جدید از پارتیشن بندی تمام نقصهای دو نوع قبلی را جبران کرد و دقیقاً همان چیزی بود که یک دفتر کار مدرن به آن نیاز داشت.
همانطور که در ابتدا گفتیم انجام عملیات ساختمانی و بازسازی بنا برای بهینهسازی محیط و تفکیک فضاهای اداری عملیاتی سخت، زمانبر و پرهزینه است. همچنین انجام چنین کاری در یک دفتر اجارهای اصلاً منطقی نیست. در چنین حالتی شما باید به دنبال روشی باشید که هزینههای صورت گرفته پس از اتمام زمان قرارداد اجاره هدر نرود. در این شرایط منطقیترین و مقرونبهصرفهترین روش، پارتیشنبندی است؛ اما چرا باید پارتیشن اداری تمام شیشه را انتخاب کنیم؟
این نوع از پارتیشن به دلیل ایجاد فضایی باز، افزایش میزان نور طبیعی محیط، تهویه مناسب و ایجاد تعامل بیشتر میان اعضای تیم برای اجرا در فضای کار و دفاتر اداری کوچک بسیار مناسب است.
علاوه بر این پارتیشنهای شیشهای این توانایی را دارند تا با اضافه کردن یک پرده کرکره یا انتخاب شیشههای مات، نیمه مات و طرح دار حس ایجاد حریم خصوصی را برای کارمندانتان افزایش دهند.
پارتیشن اداری تمام شیشه چه ویژگیهایی دارد؟
همانطور که گفتیم پارتیشن اداری تمام شیشه یکی از متداولترین و کاربردیترین انواع پارتیشنبندی در فضاهای اداری است. این نوع مدرن از پارتیشن بندی علاوه بر عایق بودن در برابر صدا، سبک و کمهزینه است و با ایجاد نور و دید کافی زیبایی خاصی به محیط کارتان میبخشد.
پارتیشن اداری تمام شیشه علیرغم تصور عموم از دوام بالایی برخوردارند و امکان جابجایی و نصب مجدد آنها در محیطی جدید وجود دارد.
همانطور که از نامشان پیداست در این مدل از انواع پارتیشنهای شیشه ای خبری از قاب نیست و شما با دیوارهایی تمام شیشه روبرو هستید. البته بد نیست این نکته را اضافه کنیم که فریم در این نوع پارتیشن کاملاً حذف نشده و در بخشهایی از آن دیده میشود اما به قدری نازک است که دیگر آن را به حساب نمیآوریم.
ما در تیم تولید و طراحی شیشکس پارتیشن اداری تمام شیشه را در دو نوع اسلیم و گرند به مشتریان عرضه میکنیم. این دسته از انواع پارتیشن شیشه ای علاوه بر اینکه شیک و مدرن هستند از نظر هزینه و زمان یک پیشنهاد سریع و مقرونبهصرفه برای محل کار شماست.
پارتیشن شیشهای فریم لس به دلیل نداشتن فریمهای عمودی، زیبا، شفاف با دید وسیعتر به نسبت پارتیشنهای فریم دار هستند و جای کمتری برای نصب اشغال میکنند.
قیمت پارتیشن تمام شیشه تابع چند مورد است که یکی از آنها تک یا دو جداره بودن دیوارههاست. شما میتوانید این نوع پارتیشن را در دو نوع تک جداره و دوجداره سفارش دهید. تفاوت این دو نوع پارتیشن در قیمت، وزن، مقاومت و میزان آکوستیک بودن آنهاست.
پارتیشن اداری تمام شیشه تک جداره سبک است، به راحتی جابهجا میشود، ظاهر سادهای دارد و تنوع زیادی هم در آنها دیده نمیشود. در عوض قیمت آن به نسبت پارتیشنهای دوجداره ارزانتر است.
اما نوع دوجداره این نوع پارتیشن مقاومت بیشتری به نسبت انواع تک جداره دارد و هزینههای خرید و نصب آن از انواع تک جداره قدری بیشتر است. در عوض شما با خرید این نوع از پارتیشن اداری تمام شیشه قدرت مانور بیشتری برای انتخاب از میان طرحهای متنوع را دارید. همچنین پارتیشنهای شیشهای دوجداره عایق بهتری در برابر سروصدا هستند و در نتیجه بهکارگیری آنها برای اتاقهایی که نیازمند سکوت و تمرکز بیشتری هستند، پیشنهاد میشود.
با وجود این توضیحات حالا شما بگویید که از میان انواع پارتیشن اداری کدام را انتخاب میکنید؟